niedziela, październik 21, 2018

Odwiedza nas 110 gości oraz 2 użytkowników.

VTX Polska
Witamy, Gość
Nazwa użytkownika: Hasło: Zapamiętaj mnie
Tutaj pytaj, szukaj, prowadź dyskusje na temat zagadnień technicznych VTX
  • Strona:
  • 1
  • 2

TEMAT: Starter

Starter 2018/08/15 18:22 #233711

  • kamil
  • kamil Avatar
  • Offline
  • Świeżak
  • Posty: 45
  • Otrzymane podziękowania 5
Dobry,
poszedł mi z dymem przycisk startera w mojej 1300
czy jest możliwa opcja dokupienie tylko tego przycisku ?
czy tylko całość ?

Kamil
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Re:Starter 2018/08/15 20:19 #233719

  • Domas
  • Domas Avatar
  • Offline
  • Ekspert
  • VTX 1800 F
  • Posty: 2407
  • Otrzymane podziękowania 1284
Samego przycisku nie kupisz, jak już to całą obudowę z przełącznikami.
Miałem podobny problem i zastosowałem zamiennik obudowy od hondy shadow.
Możesz pokombinować i poszukać jakiegoś pasującego do tej obudowy przycisku od czegoś innego, ale będzie ciężko.

...
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Starter 2018/08/17 10:43 #233812

  • sowa
  • sowa Avatar
  • Offline
  • Ekspert
  • 1300C by Sowa custom & Cbr f4i
  • Posty: 2571
  • Otrzymane podziękowania 635
Mi tez sfajczyl się starter i chętnie kupię prawe przełączniki tylko nie mogę nigdzie namierzyć.
Może ktoś poratuje i jak zobaczy to podesle link :)
Ostatnio zmieniany: 2018/08/17 21:28 przez sowa.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Starter 2018/08/18 00:05 #233835

  • kamil
  • kamil Avatar
  • Offline
  • Świeżak
  • Posty: 45
  • Otrzymane podziękowania 5
szukałem sowa... i nic... kupiłem ori
ale te sfajczone zamierzam wysłać magikowi do naprawy
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Starter 2018/08/18 06:59 #233839

  • sowa
  • sowa Avatar
  • Offline
  • Ekspert
  • 1300C by Sowa custom & Cbr f4i
  • Posty: 2571
  • Otrzymane podziękowania 635
kamil napisał:
szukałem sowa... i nic... kupiłem ori
ale te sfajczone zamierzam wysłać magikowi do naprawy

Ile dałeś za nowy?
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Starter 2018/08/19 20:52 #233901

  • kamil
  • kamil Avatar
  • Offline
  • Świeżak
  • Posty: 45
  • Otrzymane podziękowania 5
474 pln
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
Za tę wiadomość podziękował(a): sowa

Starter 2018/08/20 16:26 #233970

  • sowa
  • sowa Avatar
  • Offline
  • Ekspert
  • 1300C by Sowa custom & Cbr f4i
  • Posty: 2571
  • Otrzymane podziękowania 635
kamil napisał:
474 pln

Kto bogatemu zabroni kupić za tyle kasy :)
U mnie w aso zaśpiewali 530 zł, ja przerabia swój przełącznik i koszty jakie odniosłem to 10 zł i trochę swojej pracy.
Zobaczymy co z tego wyjdzie :)
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Starter 2018/08/20 19:39 #233980

  • many
  • many Avatar
  • Offline
  • Świeżak
  • Posty: 69
  • Otrzymane podziękowania 3
uuuuu
wielka kasa za przełącznik, ja też bym najpierw
rozebrał i próbował polizać styki :P
many, jak co to 510083183
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Starter 2018/08/20 23:57 #234011

  • kamil
  • kamil Avatar
  • Offline
  • Świeżak
  • Posty: 45
  • Otrzymane podziękowania 5
gdyby to je.bło na koniec sezonu to pewnie bym kombinowal
szkoda czasu :) życie jest tak krótkei i ucieka przez palce :)
stary dam do naprawy to i może kiedyś sprzedam
coś tam się wróci :)
a na tą chwilę szkoda zachodu :)
Ostatnio zmieniany: 2018/08/20 23:58 przez kamil.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
Za tę wiadomość podziękował(a): Beny

Starter 2018/08/21 00:00 #234013

  • kamil
  • kamil Avatar
  • Offline
  • Świeżak
  • Posty: 45
  • Otrzymane podziękowania 5
sowa napisał:
kamil napisał:
474 pln

ja przerabia swój przełącznik i koszty jakie odniosłem to 10 zł i trochę swojej pracy.


to może ja Tobie stary podeślę :)
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Starter 2018/08/21 20:08 #234098

  • sowa
  • sowa Avatar
  • Offline
  • Ekspert
  • 1300C by Sowa custom & Cbr f4i
  • Posty: 2571
  • Otrzymane podziękowania 635
Tak na szybko robione

Ten obraz jest ukryty dla gości. Zaloguj się lub zarejestruj aby go zobaczyć.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Starter 2018/08/21 21:25 #234108

  • qoval
  • qoval Avatar
  • Offline
  • Ekspert
  • Posty: 1341
  • Otrzymane podziękowania 194
Allegro >>> w polu szukaj >>> "przełącznik prawy honda shadow" i na chwilę obecną jest w tym wyszukiwaniu co najmniej 5 szt które pasują do VTX. Trzeba tylko przemontować odpowiednio czerwoną wtyczkę.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
Za tę wiadomość podziękował(a): Beny

Starter 2018/08/21 21:56 #234110

  • macko
  • macko Avatar
  • Offline
  • Świeżak
  • VTX 1300 Tourer, Junak M10, SHL M17 Gazela
  • Posty: 153
  • Otrzymane podziękowania 74
sowa napisał:
Tak na szybko robione

Ten obraz jest ukryty dla gości. Zaloguj się lub zarejestruj aby go zobaczyć.

Ale udało Ci się tak to zrobić żeby przy rozruchu gasły światła ?
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Starter 2018/08/21 22:06 #234111

  • sowa
  • sowa Avatar
  • Offline
  • Ekspert
  • 1300C by Sowa custom & Cbr f4i
  • Posty: 2571
  • Otrzymane podziękowania 635
qoval napisał:
Allegro >>> w polu szukaj >>> "przełącznik prawy honda shadow" i na chwilę obecną jest w tym wyszukiwaniu co najmniej 5 szt które pasują do VTX. Trzeba tylko przemontować odpowiednio czerwoną wtyczkę.

Sa na allegro, są i w aso tylko po co przepłacać, mnie to kosztowało 9 zł i 15 min roboty tylko że polerke zostawiłem sobie na zimę
W razie jak by ten przełącznik się zepsuł to następne 9 zł i jest oki , a jak ten od shadow się popsuje to szukamy nastepnego za nie małe pieniądze
Ostatnio zmieniany: 2018/08/21 22:24 przez sowa.
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.

Starter 2018/08/21 22:17 #234115

  • sowa
  • sowa Avatar
  • Offline
  • Ekspert
  • 1300C by Sowa custom & Cbr f4i
  • Posty: 2571
  • Otrzymane podziękowania 635
macko napisał:

Ale udało Ci się tak to zrobić żeby przy rozruchu gasły światła ?

Mi się spieszylo i w sklepie gdzie kupowałem z chromowanych przełączników mieli tylko jednoobwodowy, można zrobić żeby światła gasly ale to włącznik trzeba kupić przez neta
Administrator wyłączył możliwość publicznego pisania postów.
  • Strona:
  • 1
  • 2